ingbrittkiss

lördag, juni 09, 2007

Hata Götheborg!

I bland föraktar man den här stan bara för mycket. Speciellt nu framåt sommaren. Då skall göteborgaren "slå runt". Tombolan skall fram, det ljumma vita vinet och så räkorna förstås.
Häromdagen anlade ett gammalt mögligt fartyg hamnen. Götheborg heter det och är en kopia av det fartyget som förliste utanför Älvsborgs fästning någon gång på Bronsåldern eller nåt.
Det räcker inte med att se bilder på fanstyget i tidningen, eller rörliga bilder i nyhetssändingarna (det har varit gott om det), götteborgaren måste FOLKVANDRA och se på djävulskapet. Alla bilvägar genom centrala stan, all kollektivtrafik är igenbommad för den här förbannade sightseeingen. Helst skall folk stå mitt i gatan också (och äta räkor). Ve den som vill ta sig fram. Här kommer Svenne Sven i svettiga shorts med överviktig white trash-fru vid sin sida, flytta på dig!

Annat lustigt också; den här jävla skorven fick "köste vad den köste vill" för Göran Johansson. 500 miljoner kronor har slantats upp på den här jättebyggsatsen för förväxta barn i gubbkroppar. En stor del har Göran Johansson betalat med invånarnas gemensamma pengar. Annat var det med vår nya arena, försinkad och försenad därför att kommunen är snålpellar. I stället blir det en budgetarena av stål och papp. Den kostar mycket mindre än det man totalt sprättat upp på den stinkande jättebyggsatsen för barn i gubbkroppar.

Etiketter: , , ,

2 Comments:

  • Supporterfonden lottar ut matchbiljetter!

    Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar tusentals IFK-supportar att med små ekonomiska bidrag gemensamt bilda en enorm pott som skänks till IFK Göteborg vid slutet av 2008. Det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Kamraterna.

    Så vill du visa hur vi Blåvita står tillsammans och enas som stöd till vårt älskade Blåvitt? Vill du känna att du kan vara med och påverka IFK Göteborgs framtid? Kom med i vårt supporterupprop- lämna ditt bidrag till Supporterfonden!


    www.supporterfonden.se

    By Blogger Frankie, at 12:35 em  

  • Men för jösse namn, vart har du tagit vägen?

    By Blogger becka, at 7:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home