ingbrittkiss

fredag, juni 17, 2005

Luxemburgare med pommes frites

Här kanske det kommer rapporter under helgen - OM vi hittar ett internetcafé och OM vi inte är lika skadskjutna som Per Gessle bland fulla, norrländska trubadurer en sen lördagkväll.

Annars kommer en reserapport någon gång.

Puss och kram!

Show me the way to the nearest Luxembar

Om tolv timmar skumpar vi söderut... Bip, bip, bip. Nu glömmer vi att Skattemyndigheten har upptäckt att en del korv på Kamratgården inte är bräckt.

Lars Lithells på Ekolodsmyndigheten kan med fördel byta stomipåse och skaffa sig ett liv, istället för att jaga hederliga änglar.

torsdag, juni 16, 2005

Nordahl

...sa idag att Rosenberg snart ska gå bort... Aj fan, synd på en så ung grabb.

Publiksiffran idag är ta mig fan värre än Brown Bombers diet.

Maud Olofsson

Maud Olofsson måste vara världens ondaste människa.

Resegajd till Luxemburg

För mesta möjliga njutning: Blunda och håll hårt i din teddybjörn...

Feströkare

"Feströkare" måste skjutas.

...en grej till

Hammarby lipar ihjäl sig idag - de fick inte straff på övertid.

För oss bevisar det att den gamla sanningen stämmer. Vilken sanning? Jo, i 999 fall av 1000 får slödderbröderna orättvisa straffar som tigs ihjäl av media, men när domaren för en gångs skull inte tror att 11000 Kentaröster måste innebära en spotkick - ja, då är det fullt pådrag i media.

Lipa inte - fundera på varför ni har TJUGOEN avslut och noll mål istället. Ta en redig bläcka på Kvarnen och red ut saker och ting.

Leve goe Tomas N

Älan och Rajne kollade boll igår. Enligt Nordahl är det oftast den sista passningen som går fel. Ja, inte fan är det den näst sista, ety att den då blir den sista... Vi funderade på att skicka in den till Lasse Anrells floskeltopp, men istället började vi att gråta för att Eva Röse är så snygg. I morgon drar vi till Luxemburg.
Eftersom många frågat - de delar av Ingbritts kropp som åker är tennisarmbågen, reptilhjärnan, glasögonen och kycklinglåren.

Mellaneuropeiska dallerrövar

Den svullna mellaneuropeiska borgarklassens rövar skola dallra av skräck i helgen. Delar av Ingbritts kropp rör sig mot Luxemburg.

måndag, juni 13, 2005

Attraktiva Ingbritt

Efter ca 40 öl och tre nödraketer insåg jag hur snygg jag var.

Började röka igår

Jag är så grymt trött på antirökfascisterna. Gick över från fruktmärket Blend till Commerce. Nästa vecka blir det nog fan John Silver utan filter.