ingbrittkiss

lördag, juli 16, 2005

Tvåhövdad mongolid

Tänk om det kommer ut en tvåhövdad mongolid när Britney Spears skall föda i direktsänding. Vad skall dom göra då? Bryta sändningen?
Det är nästan så jag sitter och hoppas på en tvåhövdad mongolid. Det skulle vara tragiskt, visst, men fan vad man skulle flinat ändå.

torsdag, juli 14, 2005

Slå-på-käften-listan uppdaterad

Tidigare topparen av listan Martin Timell har blivit nedpetad. Juryns utlåtande lyder:
"Den nya listan toppas av elefantkönshårade klustermongon som matar i duvor, fiskmåsar och andra skadedjur i centrala staden. Icke bara skola de få ordentligt på käften, utan också doppas i smält blockchocklad och rullade i ett strössel av järnfilsspån och serveras som mjukglass".

onsdag, juli 13, 2005

Röka och bajsa

Rökning är positivt, rökning smakar gott. Jag skall blåsa rök i ditt ansikte, jag skall fimpa i din bruna Volvo, bajsa i din brevlåda.

måndag, juli 11, 2005

Exklusivt: Alvbåge trött på Viborg

Vår förre reservmålvakt har tydligen tröttnat på Viborg.

"Den danska reservbänken är inte skön", säger Alvbåge exklusivt till Blåggbritt. "Dessutom är jag en nolla här, alla verkar föredra Carlsberg framför mig. Jag vet inte vem den där Carlsberg är, men om han ska vara given förstamålis, då accepterar jag inte det för länge..."

Exklusivt: Nytt namn avslöjat i skattehärvan

Den fjärde person som åklagarmyndigheten inte vill namnge är Guld-Gun. Javisst, det är damen med pytten som nu är misstänkt för skattebrott. En av anledningarna till att hon inte namnges är tydligen att åklagaren egentligen inte heter Lars Lithner - utan Lars Lithells. Javisst, precis som charkföretaget. Det är tydligen något med hemliga recept på pyttipanna som det förhandlas om. Får Lithner det han vill ha, kommer Guld-Gun mycket mystiskt att avföras från utredningen. Stretar hon emot kommer hon troligen att få bära hela smällen.

söndag, juli 10, 2005

Åke Ortmark på en glasspinne

Ali Baba (beat poesi)

Ali Baba
stod i ett tempel
lärjungar stod i ett hörn
lärjungar viskar
"tänk att få stoppa
ett finger
i hans röv"
Ali Baba ropade
"Jag kanske är gammal
men jag är inte döv"
"Fingret som går in
måste komma ut.
Leta sig in i en tant
nånstans
Hej, Göran Johansson!
skulle bara göra rent"