ingbrittkiss

lördag, augusti 27, 2005

Fitt-Bengts fans protesterar














Attackerna på Ingbrittkiss vad gäller behandlingen av folkkäre Fitt-Bengt blir allt fler. Men hur förklarar de bort detta fotobevis?

Fitt-Bengt vill slåss













Fitt-Bengt har blivit ordentligt upprörd över vissa skriverier den sista tiden.
Fitt-Bengt ville möta upp. Ha ett box.
Jag dök upp, men trodde det skulle vara en fair match man mot man.
Fitt-Bengt ville annorlunda. FYRA Fitt-Bengt är för mycket t o m för en sliten korrespondent.

Fitt-Bengt-örhängen













Hej allihopa! Detta är Hwopng Holloghong från Vietnam. Jag vill tacka Fitt-Bengt för örhängena han sände mig. LITE egocentriska kan tyckas, men jag gillar dem!

Fitt-Bengt replikerar



Jag hoppas att vi inte får in fler klagomål nu när Fitt-Bengt trätt fram och berättat. Fitt-Bengt är FOLKKÄR, vi visste det. Vi VISSTE att vi tog en risk när vi exponerade Fitt-Bengt

Fitt-Bengt














Fitt-Bengts äfventyr i Sydostasien slutade bättre än han kunde föreställa sig.

Jaga ner och döda

Jag vill att någon jagar ner och mördar David Hellenius och Peter Magnusson. Två vrålande idioter i white trash-kanalen TV4. Det är en händelse som ser ut som en tanke. Dessa MÅSTE jagas ner och dödas. Jag vill ha David Hellenius skalp över min brasa strax innan jul. Jag vill ha Peter Magnussons fäll strax framför min brasa. När jag grillar korv i brasan som innehåller Lennart Ekdahl och Martin Timell, så ber jag en bön att TV4-huset skall brinna ner och att Bengt "Fittkukfittafittafitta" Magnussson dör i räddningsarbetet.