ingbrittkiss

lördag, april 14, 2007

Hata Solna AIK del 2

Får se här nu... vi har Gais (ligger i Allsvenskan) vi har Öis (ligger i nån division jag inte har koll på). Gais....från samma stad....ganska lik historia. Det finns en viss rivalitet där. Inte minst på senare år.
När det är matchdag hatar vi dem intensivt. När det icke är matchdag är gaisare bara som en irriterande existens. Som jobbiga smittflugor på en semesterstrand. Inget man orkar lägga ner speciellt mycket tid på. De finns där och de kliar en del men hamnar ganska långt bak i bekymmersbanken. Om man jämför.
Öis är Öis, säger du. Öis är mjäll, säger jag.

Nu i veckan dundrar Satan in. Vi har som sagt våra lokala intriger, men allt bleknar bort när Solna AIK smutsar ner vår stad nu på tisdag. Vårt lokala hat och konkurrens är naturlig. Det samma gäller Djurgården och Solna AIK. De bildades samma år, de är lokala konkurrenter. Men deras interna hat är mer ett "forcerat" hat, ett lokalt kall.

Hatet mellan IFK Göteborg och Solna AIK är traditionellt, politiskt, psykiskt, fyskiskt och genetiskt betingat.

fredag, april 13, 2007

Hata Solna AIK

Förresten, ni noll som läser denna blogg. Jag uppmanar er redan nu att sätta på Hata AIK-kokplattan. Visserligen så kokar vårt Solna-hat hela året runt, MEN vad är roligare än att LÄSA om det också. Blåggen skall göra sitt yttersta för att sprida nyttigt bra jordigt mustigt HAT inför tisdagen.
Vi får se hur det blir, eftersom vi har noll läsare så är det inte så mycket löften att upprätthålla, utan enbart självoanani.

En blogg som ingen läser

Hur hanterar man det? Jo, liksom en ensam toalett kan man visa KUKEN eller erkänna att man kollar på American idol, gillar vissa shemale-filmer och faktiskt längtar efter att Femman skall visa de sista avsnitten av Miljonärerna.