ingbrittkiss

lördag, juli 08, 2006

Ingbrittkiss dömer fildelare

Vi håller inte med åklagaren i Borås att man generellt bör åtala folk som delar musik på internet. Vi bara tycker det är helt OK att åtala folk som sprider Jakob Hellman, Mauro Scocco, Eurythmics och Roxette.
För hade inte dessa blivit åtalade så hade Ingbrittkiss startat en egen domstol.
Jacob Hellman, denna norrländske bleke lille fikus, som släppte en kritikerhyllad platta 1938. En skiva fylld med olyssningsbar mesrunkpop för subkukade hemmafruar. Vilken jävla amöba. Kliv fram i ljuset Hellman så jag får ge dig ordentligt på käften.
Mauro "Apafittatatatatatatata" Scocco däremot hyser vi stor respekt för. Vi anser faktiskt att fejkad bostadsrättsångest har sin plats här i samhället.
På bristsen när vi preparerar dödsnålen.
Roxette, ja. Gessles lilla kassakossa. En räkneapparat utan själ och hjärta. Ett mishmash av slasklyrik framkommen ur flitigt bläddrande i brittiska lexikon ackompanjerad av opportunistiskt sockerskabbigt kukigt lall-lall.
Eurythmics. Tja, vad kan man skriva idag utan att få Bodström på sig? Ett skabbpalats med skäggiga tryfflar. Det värsta är väl inte egentligen att mankärringen utan hår och gubben med nitatrut-skägg turnerar. Utan det faktum att man får straff för att skjuta dem ansiktet. I varje normalt samhälle är det helt legalt.

Fan ta alla fildelare som delar ut denna farsot. Döm dom. DÖM.